OVO JE MOTOCIKLISTA (44) KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ŠAPCA: Išao 200 na sat pa se zakucao u majku i dete (FOTO)

0

U stravičnoj prometnoj nesreći u selu Cerovac kod Šabca danas su poginuli Marija S. (33) i njezin sin Vasilije  (3), te vozač motocikla Nenad Z. (44). Svjedoci tragedije ispričali su kako su se utrkivala dva motociklista, a jedan od njih je ubio Nenada Z. U poslednje vreme svedoci smo mnogih nesreća zbog nemara nekih vozača, a izgubljene živote nažalost ništa ne može vratiti.

Jednog trenutka se njegov motocikl sudario s automobilom i odmah ga ubio. Drugi motociklist je pobjegao. Ipak, Nenad Z. nije vidio kada je automobil u kojem su Marija S. i njezin trogodišnji sin Vasilije usporavali kako bi zatvorili glavnu cestu. Upravo je tada Nenad motociklom sustigao kamion i udario u lijevu stranu automobila koji je od siline udarca izletio s puta u kanal.

Izvor upoznat sa slučajem rekao je da je motociklist vozio 200  na sat. “Nenad Z. je dugogodišnji vozač motocikla koji se redovito utrkuje”, kažu izvori. S. S. (56) jedina je preživela nesreću, upravljajući vozilom u kojem su poginuli majka i sin.