Život Vesne da Vinci odvijao se kao zadivljujuća odiseja, obilježena i pobjedama i padovima dubokog uticaja. Među ovim nedaćama, nijedna nije mogla da se uporedi sa dugotrajnom težinom odlaska Predraga Vitasa, njenog cenjenog drugog supružnika. Njihova je romansa procvjetala nalik očaravajućoj priči o začaranosti, ali sudbina je uskratila blagoslov potomstva. Dok je Vesnin uticaj inspirisao bezbroj mladih duša, njeno srce je ostalo odano zagrljaju svog usvojenog potomstva, dubokoj naklonosti koja se otkrila tek u sumrak njenih sedamdesetih.

 

 

Tokom nedavnog druženja, Vesna je cenjenim prisutnima ljubazno predstavila svog nećaka Džejmsa, izuzetno talentovanog kulinarskog umetnika. Tokom njihovog očaravajućeg putovanja, Vesna je, u pratnji svoje voljene porodice, dragih prijatelja i Džejmsove obožavane devojke Eme, iskusila nenadmašno zadovoljstvo uživanja u divnim kreacijama koje su pomno izradile njegove vešte ruke. Vesna de Vinci, sa neizmernim ponosom, uzela je ove izuzetne pojedince pod svoje negovanje, dok je njihovo nezaboravno putovanje podelila na svojoj poštovanoj platformi “Instagram”.

 

U potresnom zaključku, autor otkriva iskreni video, u kojem se otkriva da je ona, u stvari, Džejmsova tetka, što je otkriće koje dodatno pojačava dubinu njihove naklonosti i divljenja ovom izuzetnom dvojcu. Uskoro će dragi duo Džejms i Ema, koje sam toplo prihvatila kao svoje, krenuti odvojenim putevima.

 

 

Emma, ​​porijeklom iz očaravajućih zemalja Švedske i blagoslovljena roditeljima koji tamo žive, spremna je da završi svoje izvanredno putovanje u domenu psihologije u kraljevskom gradu Londonu. Dok predstojeći rastanak ispunjava naša srca mešavinom emocija, jer se opraštamo od dve duhovite duše prepune težnji za sutra, moramo se oprostiti. Vesna, čija naklonost prema njima nije imala granica, ostala je slomljena njihovim skorom odlaskom.

Preporučujemo