OVO je mladić koji je zaprosio Džejlu Ramović, ona uzela prsten sa OSMEHOM: “Prosim te lepoto moja” (VIDEO)

0

Pobednica poznatog takmičenja Džejla Ramović je jako mlada ali uspešna pevačica. Samo kada se setim kada je ona odnela pobedu u Zvezdama Grnda, i niko ne može da joj ospori kako ima jedinstven i nepononvljiv glas, a pored toga svega, svojim skromnim ponašanjem, odgojem, kulturom, oblačenjem je osvojila srca javnosti.

@avaz.tv

“TI SI PRSTEN UZELA…TO JE TO” / Pala prošnja na nastupu: Pogledajte kako je Džejla Ramović reagirala kad je vidjela prsten #dzejlaramovic #showbiz

♬ original sound – Avaz

Nikad se nije oblačila prosto, niti provokativno, uvek je držala do sebe. Džejli jednostavno ne treba telo da bi pokazala svoj glas, jer svi dođu da je slušaju. Pored toga je neverovatno lepa, kao anđeo, a sada je imala nastup u jednom klubu u mostaru, kada joj je pričao mladić dao prsten i rekao da je prosi. Džejla je uzela prsten, ali je rekla da joj je rano, ali kada mu je probala vratiti isti, on je rekao da je sada već kasno jer je uzela prsten. Video snimak možete da pogledate u nastavku teksta,. Koje je vaše mišljenje o Džejli Ramović?