OVO JE MAJKA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA, NIJE RADILA NIJEDNU OPERACIJU A LJEPŠA JE OD LEPE BRENE: Potpuno prirodna ljepotica, DA VAM OČI STANU!

0

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović , koja je udata za Filipa Živojinovića , zajedno s njim svakodnevno privlače pažnju javnosti. Naime , iako svi Aleksandru nazivaju Breninom snahom , ona to ipak nije jer je Filipova majka Zorica. Inače Zorica je bila prva žena legendarnog tenisera Bobe Živojinovića.

Iako je Boba sa Brenom još od 1991 godine , sa Zoricom ima dobar odnos , kao i Filip koji stalno na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa majkom i ističe da mu je majka najveća podrška u životu.

I Zorica se udala po drugi put , ali o njenom privatnom životu se zna vrlo malo. Ona se trudi da ne bude u žiži javnosti. Odana je majka i supruga , te se čitavog života trudila da priušti svojoj djeci sve što im je potrebno. Naime Zorica je u drugom braku rodila dvoje djece . Sina Maria i kćerku Ivu. Trenutno sa svojom porodicom živi u Ameici , a Beograd obilazi povremeno.