Ovo je Jelena Đoković na kakvu niste navikli- KRATKA HALJINICA I IGRANJE NA STOLU- Snimka napravila h*os na društvenim mrežama (FOTO)

0

Prije nekoliko dana u Srbiji se pisalo i govorilo o vjenčanju koje je podiglo veliku prašinu u javnosti, jer se oženio mlađi brat najboljek sportiste Srbije, Novaka Đokoviđa, Đorđe Đoković. On je oženio poznatu TV voditeljicu Sašku Veselinov, a svi mediji su pomno pratili dešavanja oko i na samom vjenčanju, kako je sve bilo organizovano, kako je ko bio odjeven, koliko se para potrošilo, ko je pjevao, ko je igrao i sa kime

Naravno da je pod budnim okom medija bila i Novakova supruga Jelena Đoković, koja često privlači pažnju sa svojim odjevnim kombinacijama, jer usprkos velikom novcu kojeg ima, ona je osoba koja baš i ne voli glamur, te je veoma jednostavna kada je odjeća u pitanju. Ipak i ona i Novak vole da novac ulažu u projekte i humanitarne stvari, kao i u svoju djecu. Poznato je da Jelena i Novak znaju da uživaju te da vole da slušaju muziku uživo, a pošto je na vjenčanju bila zaista dobra atmosfera i Jelenu smo imali prilike da vidimo u jednom novom svjetlu, kakvu je nismo viđali prije.

Drugi dio vjenčanja se obavio na crnogorskom primorju gdje su njihovu najbliži uživali do ranih jutarnjih sati. Jelena je bila, pored Novakove majke Dijane, jedna od najveselijih na ovom vjenčanju. Na sebi je Jelena imala kratku haljinu bež boje, te je mnoge iznenadila sa svojim stajlingom ali i dobrim raspoloženjem. Na snimkama koje su se pojavile i na društvenim mrežama se može vidjeti da je atmosfera bila fantastična, te da je Jelena zaista uživala, pa se tako u jednom trenutku bila čak popela i na stolicu te tako zaigrala i zapjevala.