OVO je genijalan trik, žute mrlje i fleke na dušeku nestaju: Treba vam OVA SMESA od 3 sastojaka koje svi imate u kući! (FOTO)

0

Mi moramo da kažemo kako neke stvari muče brojne ljude, a jedna od tih nazovimo ih stvari je i ovaj madrac. Da li se kod vas javljaju fleke po madracu, u vidu žutih mrlja koje je nemoguće ukloniti? Žene su oduševljenje posle ovog trika, sudeći po komentarima svi koji su probali su uspeli da uklone mrlje.

Sve što vam je potrebno verujemo da imate u svojoj kući, potrebno je da uzmete 250 ml hidrogena, 3 kašike sode bikarbone i jedna kašika tečnog sapuna, bilo kojeg. Od navedena 3 sastojka napravite smesu koju ćete staviti u prazan raspišivač. Kada to uradite, naprščite sve mrlje koje se nalaze na vašem dušeku i pustite da odstoji, videt ćete kako se počinje stvarati pena. Kada se sve to osuši, potrebno je suhom krpom očistiti ostatke sode, ili ih jednostavno usisati. Videt ćete da žute mrlje nestale zauvek, nadamo se da je i vama ovaj trik pomogao i da će vam služiti u narednom periodu.