Ovo je danima uznemiravalo građane Novoga Pazara: Konačno uhvaćena misteriozna žena (FOTO)

0

Nekako kada god pišemo o nekim vijestima koji su vezani za našu regiju, nekako ispadne da su te vijesti najčešće vezane za crnu hroniku, te da u tim vijestima saznajemo o nekim stravičnim ubistvima, teškim nesrećama sa kobnim rezultatima, nekim porodičnim nasiljima, ali i o nekim bizarnim i pomalo čudnim stvarima koje se ne mogu baš racionalno objasniti.

Takva je nekako i ova informacija koja ne spada u crnu hroniku u pravom smislu riječi, ali je stvar koja se sve češće na neki način pojavljuje u našim krajevima. Oko nas, a o smo svjedoci svaki dan. živi veliki broj u najmanju ruku čudnih ljudi pomalo i zabrinjavajućeg i bizarnog ponašanja. Vremena su takva da se više ne može biti siguran u bilo koga i sve smo češće svjesni da i ne znamo ko je u stvari naš prvi komšija i kakve namjere ima čovjek koji sjedi do nas u gradskom saobraćaju ili u nekoj čekaonici

Tako je ovaj slučaj uznemirio mnoge stanovnike Novoga Pazara u Srbiji, a mora se priznati da nikome ne bi bilo ugodno da u se tako nešto desi. Prošle godine je mnoge stanovnike Novoga Pazara uznemirila snimka koja je napravljena u nekim zgradama u Novome Pazaru kao i na pojedinim parkiralištima, a na kojoj se nalazi nepoznata ženska osoba koja je zapalila vatru između vozila. Strah se bio uvukao među građane ovoga grada, a snimke koje pokazuju ovu žensku osobu su napravljene na takav način da sve čini još više zastrašujuće. Prema zadnjim informacijama ova ženska je navodno uhapšena a kod nje su pronađeni i nož kao i pištolj za omamljivanje, ali u javnosti se nije pojavilo ime i prezime ove osobe.