OVO JE CIJELA, BURNA PROŠLOST DALILE DRAGOJEVIĆ- Otac joj od sramote pobjegao iz Tuzle, majka se liječi od depresije, a bivši ju je ošišao na ćelavo- KOMŠINICA OTKRILA JOŠ I GORE STVARI (FOTO)

0

U ovoj petoj sezoni Zadruge, za sada je u centru pažnje ljubavni trougao kojeg čine Dejan i Dalila Dragojević, a tu je još i Filip Car. Kako se saznalo, Dalila Dragojević je prije braka sa Dejanom imala veoma burnu prošlost.

” Dalilu je bivši muž ošišao na ćelavo nakon što je uhvatio sa drugim muškarcem. Njen otac je zbog sramote napustio Tuzlu, a majka se liječi od depresije” – tada je govorila za domaće medije Dalilina komšinica Suphija, koja je novinarima otkrila i ove stvari koje imaju veze sa Dalilom:

”Njena porodica se kao i mnoge tokom rata preselila u Austriju gdje su bili sve dok Dalila nije počela da se bavi najgorim mogućim stvarima koje jedna žena može sebi da dopusti, ona se od 15. godine vucara sa kim god je stigla, a ubrzo je počela da živi u vanbračnoj zajednici sa jednim imućnijim čovjekom”- Subhija je rekla kako se Dalila nakon tog skandala vucarala po Beču i da se tamo bavila najstarijim zanatom