OVO JE BUDUĆI ZET ŽELJKA MITROVIĆA, RUSKI MILIONER – ILIJA: Kad ga vidite ZANIJEMIT ĆETE, A TEK NJEGOVA KOSA, AUH! (FOTO)

0

Jedan od najbogatijih a time i najmoćnijih ljudi u Srbiji je Željko Mitrović koji je vlasnik TV Pink i koji je prvi na naše prostore doveo rijaliti program koji je postao najgledaniji format a koji je njemu donio i još uvijek donosi ogroman novac.

On je poznat kao prilično ekscentričan čovjek i svi se sjećamo njegove  opreme za koju je tvrdio da će ga spasiti od korona virusa. Kad je u pitanju njegov privatni život, poznato je da se ženio dva puta a njegova kćerka koju je dobio sa Milicom, Kristina se trenutno nalazi na studiju u Londonu. Ona je u vezi sa ruskim milionerom koji se zove Ilija i koji je nedavno i zaprosio.

Ona je pristala a na svom Instagram profilu je objavila fotku prstena koji je  dobila kao i buket cvijeća koji je išao uz prosidbu. Odmah su njeni pratioci krenuli sa čestitkama a među prvima je bila njena majka Milica. Kristina je ispod fotke sa prstenom napisala i objavu koja glasi: Ja sam rekla da, a njena majka je u komentar stavila emotikone srca i sretne vijesti je i sama objavila na svom profilu.

Očito je da se Milici sviđa budući zet jer je i prije ostavljala blagonaklone komentare koji su se odnosili na njihovu vezu. Sam Željko se povodom ovog događaja nije javno oglašavao. Detalji o tome kada mladi par planira svadbu nisu poznati a pretpostavlja se da će to u Srbiji biti događaj za pamćenje. Opt s druge strane ,s obzirom na to koliko čudan Željko zna biti možda će se sve odviti na nekoj tajnoj lokaciji.