OVO JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ SA SKUPOM ŠMINKOM I EFEKTIMA, A ČEKAJTE DA VIDITE STVARNU SLIKU: Lice bez šminke, podočnjaci – EVO KAKO IZGLEDA

0

Bivša učesnica rijaliti programa Aleksandra Subotić je objavila novu provokativnu fotografiju na društvene mreže, a veliki broj ljudi su komentarisali to što je pokazala svoje lice bez trunke šminke.

Ova bivša rijaliti zvijezda je pozirala na terasi u opuštenom izdanju sa ružom u ruci, a svi su primijetili kako ona ovog puta nije koristila ni šminku a ni filtere. Ovo je izazvalo lavinu kometara na društvenoj mreži Instagram.

“Aleks, ti si zaista jedna savršena mlada majka, sve pohvale za tebe, ali meni je baš drago sto sa Ljubom sada imaš jedan odnos kakav zapravo i treba da bude”, “Svakim danom sve više blistaš, odgovaraju ti promjene i tako od sada i živi”, “Vanserijska ljepota, svaka čast draga Aleksandra”, “Oličenje ljepote, ovo je dokaz da ti ne treba šminka da bi bio lijep”, “Svaka ti čast, sijaš, tako i treba” samo su neki od komentara ispod objave na društvenoj mreži Instagram.