OVO JE 5 GLAVNIH RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VARAJU VIŠE NEGO MUŠKARCI: Kad pročitate broj 3, odmah ćete nazvati svoju ženu – Kreacije Portal
Uncategorized

OVO JE 5 GLAVNIH RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VARAJU VIŠE NEGO MUŠKARCI: Kad pročitate broj 3, odmah ćete nazvati svoju ženu

Nevjera je zapravo onaj najniži stepen što čovjek može da uradi prema svom partneru.

Neki prosto ne mogu da priznaju sebi da su uradili užasnu stvar, te da ukoliko ne ide, prekinu vezu, a ne da budu nefer i da rade tako užasne stvari.
Trebate zapamtiti, nikada ne trebate uraditi nešto nekome drugom, a ako ne želite da i vama neko drugi uradi tu istu stvar.


Postavite si pitanje samo kako biste se vi osjećali u jednoj takvoj situaciji.
U nastavku teksta možete vidjeti samo nekoliko razloga zbog kojih se žene najčešće odlučuju na prevaru.
1. Ne znaju kako prekinuti vezu: Nekada žene jednostavno nemaju dovoljno hrabrosti da kažu da je dosta i ne želim ovo više, pa onda u velikom broju slučajeva one se odlučuju na ovako ružan potez.
Čim primjetite prve znakove, najbolje odmah sjedite i porazgovarajte.
2. Drugi muškarac je uspješniji od vas: Žene će varati svog sadašnjeg partnera u situaciji ako za ljubavnika imaju nekoga ko je dosta uspješniji od njih. Vjerovatno će im taj muškarac pružiti mnogo više luksuza kojeg do tada nikada nisu iskusili, a onda se nerijetko odluče i prevariti, međutim, takve su sreće su jako kratkog vijeka.

3: Razlog su financije. Neke od žena bi voljele da odjednom sjede na dvije stolice, naime željele bi da kod jednog imaku ljubav, a kod drugog da imaju novac i poklone, ali ne ide to baš sve tim tokom.

Za nastavak kliknite OVDJE

Oglasi – Advertisement