OVDJE JE POKOPAN ĐORĐE BALAŠEVIĆ: Posjetili su njegov grob i ugledali OVU PORUKU! Srce da pukne

0

Đorđe Balašević je ispraćen danas na Gradskom groblju u rodnom Novom Sadu i to u krugu najuže porodice i uz tamburaše koji su svirali pjesmu Olivera, koja je posvećena njegovoj supruzi.

U pogrebnoj povorci, uz članove Balaševićeve porodice, bili su samo gradonaćelnik Novog Sada Miloš Vučević kao i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković. On mu je ostavio vijenac na kojem piše: “Prijatelju Đoletu v slovo, Zoran”.

Ukupno je njegovom pogrebu prisustvovalo 30 ljudi. Privatno osiguranje je zatvorilo sve prilaze gorblju u toku sprovoda. Poslije sahrane, njegovi obožavatelji su počeli ostavljati svijeće i poruke na njegov grob, a na jednoj kratko piše: “HVala ti Đole” i nacrtano je cveno srce. Osim toga, u Novom Sadu je danas proglašen Dan žalosti.

“Ugasili smo svjetla na Gradskoj kući kako bismo iskazali bol i tugu s porodicom. Ovo je težak trenutak za porodicu Balašević, ali i za cijeli grad, državu i regiju”, objavio je Vučević na Twitteru i poručio da “Novi Sad neće biti više isti poslije Đoletove smrti”.