Ovako su Viki i Taške izgledali u prošlosti! TADA NISU BILI U BRAKU: Isplivala nikad viđena fotografija, ONA NIJE IMALA NIJEDNU OPERACIJU…(FOTO)

0

Pevačica Viki Miljković je preko tri decenije prisutna na našoj estradi. Ona je pevačica koja je ostala zapamćena po svom emotivnom odnosu i po svom jednom emotivnom partneru sa kojim je u braku nešto manje od tri deceije, samo dve godine manje. Radi se o poznatom muzičaru Draganu Toškoviću, koji je poznat po nadimku Toške.

Kako smo već rekli, oni su 28 godina već u zajedničkom životu, jedan su skladan par na estradi, jer kako imamo prilike da vidimo, jako se retko dešava da dve javne ličnosti, u ovom slučaju pevačica i muzičar useju da održe svoj odnos.

Mnogo osobe putem društvenih mreža vole da se bave životima javnih osoba, tako su se i ovog puta potrrudile da pronađu jednu sliku koja je nastala još u vreme zabavljanja već spomenutih aktera proče, oni na ovoj slici nisu bili još braku, a Viki je kako su pisali bila bez ijednog zahvata na sebi, pogledate kako je ona izgledala…