Ovako se Živojinovići provode na Maldivima: Brena i Boba snimili luksuz u kojem su smješteni, a Aleksandra Prijović grmi na plaži (VIDEO)

0

Porodica Živojinović na čelu sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem je imala veoma uspješnu proteklu godinu i na poslovnom, ali i na privatnom planu. Popularna pjevačica je imala desetine velikih koncerata širom regije za koje se tražila karta više, pa je opet dokazala zašto je svi još uvijek zovu Brena Nacionale, i zašto je u granicama bivše Jugoslavije i dalje pjevačka zvijezda broj jedan.

Na poslovnom porodičnom planu, Brena i Boba su uložili velike novce u novi biznis sa vinogradima i vinima, sa kojim tek treba da krenu, ali poznajući njih dvoje ne treba sumnjati da će i na tom planu biti više nego uspješni. Zbog svega toga, kao neku nagradu za uspješnu godinu, Brena i Boba su počastili sebe jednim putovanjem na Maldive, a sa sobom su poveli i sina Stefana, te Bobinog sina iz prvog braka Filipa, koji je na Maldivima sa svojom suprugom, pjevačicom Aleksandrom Prijović, i sa njihovim sinom Aleksandrom

Ova je ekipa prvo nekoliko dana provela u Dubaiju, a zatim su se lagano preselili na Maldive, a tamo, sudeči prema fotografijama i snimkama koje objavljuju na društvenim mrežama, uživaju maksimalno, kako u prelijepom vremenu koje imaju tamo, tako i u velikom luksuzu koji im je dostupan u mjestu gdje su se smjestili.

Čini se da se Breni, isto kao i Aleksandri Prijović, najviše svidjela soba u koje su smješteni i iz kojih se direktno izlazi u vodu, pa su stoga obje snimile kako uživaju u tim trenucima odmora i koliko im je u stvari dobro.