OVAKO SAM IZGLEDALA 2010. GODINE, A ONDA JE MOJ MUŽ DAO 38.000 KM NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sad me ni vlastita majka ne prepoznaje, EVO KAKO IZGLEDAM (FOTO)

0

Ovih dana su britanski mediji prenijeli priču o mladoj ženi , koja je u roku od 10 godina promijenila svoj izgled do neprepoznatljivosti. Ona je u tom roku u sebe uložila više od 17.000 funti , u plastične operacije , a tvrdi da joj je cilj bio da liči na Barbiku.

 

Njena opsesija da izgleda kao Barbika je počela još u tinejdžerskim danima , kad je kao 16-godišnjakinja operisala kičmu , te je izgubila veliki broj kilograma. Majka joj je rekla da izgleda loše , a onda je ona riješila da se transformiše u najljepšu ženu koje je mogla da se sjeti , a to je Barbika.

Njezine operacije je finansirao njen suprug , kojem se također dobada plastični izgled njegove žene. Čarli je do sada dva puta povećala grudi , podvrgla se botoksu , stavila je hijaluronske filere u usta i popunila je obraze. Barbika je oduvijek bila njena inspiracija. Sviđa joj se njen mali struk , velike grudi , pune usne , duga plava kosa , i preplanuli ten. Tako se osjeća privlačnije i ima više samopouzdanja.