Ovako je pokojni Milutin govorio o svojoj Ani- PRELIJEPA ŽENA, SAVRŠENA DOMAĆICA, RAZUMIJEMO SE BEZ RIJEČI- Evo kada su se PRVI PUTA POLJUBILI (FOTO)

0

Poznato je da je pjevačica narodne muzike Ana Bekuta izgubila svoga partnera Milutina Mrkonjića koji je preminuo u subotu u Institutu za kardiovaskularne bolesti. Ana je o svome izabraniku uvijek pričala u superlativima, a istakla je da joj je pored sina i unuka Milutin najveća podrška i njen glas razuma: ” Mrka je moj vjerni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvijek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu”

I pokojni Milutin je uvijek sve najbolje i najljepše pričao o svojoj izabranici: ‘‘ Ana je prelijepa žena, sjajan čovjek, pametno i suosjećajno biće, razumijemo se bez mnogo riječi. Savršena je domaćica, kuha ko niko, umije da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je – zvijezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi” – rekao je on jednom prilikom, pa je napravio i malu šalu na Anin račun:

” Problem je što Ana neće da vodi ljubav često, neće da pjeva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigdje! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu… E zato idem na njene nastupe, da je čujem kako pjeva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim. Nadam se da ću biti još ljepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam…”

– Ana je prije par godina bila otkrila da su njih dvoje svoju ljubavnu priču počeli na Dan zaljubljenih 2012. godine: ”Milutin i ja smo se 14. februara prvi put poljubili na jednom koncertu” – otkrila je tada Ana.