Ovako je ona izgledala prije operacija: Danas su zbog njenog lica svi u čudu

0
22

Ona je majka jednog od najuspješnijih glumaca u današnje vrijeme, a njegovo ime je Silveseter Stalone kojeg svi znamo po raznovrsnoj i bogatoj karijeri, te emotivnoj priči o njegovom početku. Mislio je u jedno vrijeme da će biti niko i ništa, ali ipak je sa svojim radom i trudom uspio da dokaže svima ko je on zapravo.

Ipak, pored toga što svi njega znamo, mnogo ljudi ne zna njegovu majku i možda je nikada niste vidjeli do sada. Ona je imala želju da zaustavi svoje starenje sa plastičnim operacijama, ali jednostavno moramo reći da je to krenulo u krivom smjeru i sigurno se zbog toga mnogo kaje. Svi brinemo o svome izgledu, a naravno da bi i trebali zbog sebe, a ne zbog nekog drugog.

Jacke Stallone ima 96 godina sada, a istina je sigurno da je ona pretjerala što se tiče operacija kako bi poboljšala svoj izgled, te je sada ona postala samo žrtva tog estetskog izgleda. Ona je prijašnja hrvačica i plesačica koja je htjela ostati vječno mlada, a sama je priznala da je napravila veliku grešku.

Poslije toga nema nazad i to se jednostavno ne može više popraviti ma koliko god novca imali. Ona je imala do prije nekoliko godina snage da posjeti holivudske premijere i da ima aktivan društveni život, te da se osjeća dobro. Ona je rekla da je doživjela ovoliko godina zbog toga što mnogo pazi šta jede i gleda da je sve to isključivo zdrava ishrana koja se sastoji od špinata i kuhanih jaja.