Ovako izgleda Tašketova ćerka iz prvog braka, Viki joj je maćeha: Ima privatni biznis u Nemačkoj, poslovna žena – TEK DA VIDITE KAKO IZGLEDA! (FOTO)

0

Dragan Tašković je svima poznat kao Taške, on je kako znamo kompozitor i muž poznate pevačice Viki Miljković. Oni su jako dugo vremena zajdno, njihov brak je jedan od onih skladnijih na estradi, mediji do sada nisu imali prilike da prenose neke skandale vezane za ovaj odnos ili za nekog od njih pojedinačno.

Oni su iz velike ljubavi dobili sina o kome smo jako mali imali priliku da pišemo, jer se ne pojavljuje u medijma često, a njemu su dali ime Andrej. Kompozitor Taške ima i ćerku iz prvo braka, a ovu informaciju mnogi nisu ni znali. Zapravo ona živi i radi u Nemačkoj, tamo se školovala i završila visoku školu, a kako sazajemo sada prošle godine se i udala. Jednom prilikom je on rekao da je ona sa svojom porodicom zadovoljna i sretna u Karlsureu, da su oni tamo otvorili jedan restoran, takozvani etno restoran gde se služi hrana sa naših Balkanskih prostora i jako joj dobro ide. Sami možete da pogledate kako ona izgleda.