Ovako izgleda nova, anoreksična Ana Nikolić u helankama: Kosti i koža joj se oslikali na stražnjici, a svi gledaju u samo jedan detalj (FOTO)

0

U posljednje vrijeme se stvarno dosta piše i govori o nekada veoma popularnoj pjevačici Ani Nikolić, koja je svojevremeno važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica na estradi, a koja je zbog zdravstvenih problema, i problema nakon porođaja imala velikih problema sa viškom kilograma, koje u posljednje vrijeme pokušava da riješi i izgleda da joj na tom olju poprilično dobro ide.

Ana u posljednjih godinu dana radi na tome da se što prije vrati na scenu, a ujedno i mnogo vježba i izgubila je zaista veliki broj kilograma, a i baš kada su njeni fanovi pomislili da se stara Ana vraća, ona je otišla u drugu krajnost, pa mnogi smatraju da je sada malo i pretjerala u mršavljenju. Ana je ovih dana mnogo radila i na snimanju nekih novih spotova, a posljednja destinacija na kojoj se zaustavila sa svojom ekipom je bila Sahara.

Ana je , po nekim izvorima, na ovoj privlačnoj destinaciji odradila neke zaista dobre kadrove za spot, ali opet mnogi smatraju da njen izgled baš i nije najbolji. Mnogi od njenih fanova smatraju da se Ana bukvalno ”osušila” te da od njenih dobrih, starih oblina nema ništa, mada neki novi snimci pokazuju da sve to i nije daleko od istine.

Na fotografiji koju je Ana postavila na društvenim mrežama se vidi kako pjevačica vježba u helankama, a u njima se jasno vidi koliko je Ana u stvari žgoljava. Vidljivo je da su joj nage izuzetno tanke, a stražnjica, što bi se reklo, sama kost i koža. Ana je ispod fotografije napisala ”Pokušavam da oživim”- a na snimci se vidi kako vježba i rasteže se.