OVAKO IZGLEDA NAJVEĆA KUĆERINA U SELU! Ceca iskeširala celo bogastvo na ovu kuću – SAMO DA VIDITE SLIKE, DOBRO VAM NEĆE BITI…(FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović je svoju karijeru započela sa nekih 16-17. godina, a uvek je znala da je za nu suđeno da peva. Ceca je celi svoj život povetila upravo toj karijeri, otkako je snimila pesmu “Cvetak zanovetak”.

Ta je pesma tada postala veliki hit, a nakon toga sve ostalo što se dešavalo je historija. Svaki put su se nizali hitovi, sve više nastupa je bilo, a tako je dobijala i ponude iz inostranstva. Odlazila je Ceca u Švicarku, Nemačku, jedno je vreme i živela tamo, a za taj period se vežu i mnoge kontroverze kao što je veza sa Harom Samardžićem. Međutim, ona je zakopala taj dio života a o Arkanu je sve najbolje pričala, aako bi slučajno u nekim novinama dok je bila u Nemačkoj ugledala, i znala da je taj smotala ga je čim u Srbiju vratila.

Pevačica je govorila da je Arkan bio čovek njenog života i da je s njim imala bajku, koja je ugašena na tragičan način u hotelu Interkontinentalu pre 20 godina kad su ga ubili. Njoj je ostalo njegovo bogastvo, imala je milione, ali i Vilu na Dedinju i kuću na Kipru, što je pripalo njoj i njenoj deci. Ipak, Ceca nikao ne zaboravlja korene svoje, pa je tako odlučila i svojim roditeljima pomoći, odnosno urediti i renovirati staru porodičnu kuću.