Ovako danas izgleda bivši muž Zorice Brunclik: Sa njim ima ćerku, a on koštao mnogo u životu – EVO ŠTA JE REKAO ZA NJU KAO MAJKU!

0

Ono što moramo da kažemo jeste kako je Zzorica Brunclik imala veliki izbor muškaraca, od kako znamo za nju, a ona je u brakovima, vezama i jako sretna i zaljubljena. Ona oduvek bila poželjna ali i kada je vidimo u ovim godinama ona izgleda stvarno jako dobro. Dosta je ljudi reklo da je Zorica kao vino, što je starija to je bolja, a koje je vaše mišljenje o izgledu Zorice Brunclik?

Ona se udavala 4 puta, a to nije nikako malo, i vi ćete složiti s nama. Naime, ona je sada svoju sreću pronašla sa svima poznatim Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali pre njega je ona je bila sa još jednim harmonikašem, on je kolega od Kemiša, a njegovo je ime Ljubomir Kešelj. On je bio kao tajni član žirija u tri sezone poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, on nikada o Zorici nije pričao ništa loše, kao ni ona o njemu. Zorica se nikada nije prepucavala putem javnosti sa svojim bivšim izabranicima, uvek je to rešavala kao dama. Evo kako on izgleda. Oni su se jedno vreme prepucavali oko svoje ćerke Miljane, rekao je kako je nikakva kao majka jer nagovara ćerku da ne viđa oca.