OVAKO ĆE IZGLEDATI KONSTRAKTIN NASTUP NA EVROVIZIJI?! Nema PEŠKIRA i PRANJA RUKU, a ovakav stajling od UMETNICE još nismo videli

0

 

Ove godine na Beoviziji je pobjedila Ana Đurić Konstrakta, sa pjesmom “In Corpore sano” koja će predstavljati Srbiju na Euroviziji, za 10 dana u Torinu. Ana je prije dva dana otputovala u Torini, a kladionice joj za sada predviđaju prolazak u finale i dobar plasman.

Nedavno je na jutjub platformi izašao spot za ovu pjesmu u akustičnoj verziji, koji je završio u trendingu. On se potpuno razlikuje od svih izvedbi ove pjesme, pa su mnogi pomislili da njena scenska koreografija neće biti kao do sada, sa elementima koji su obilježili cijelu pjesmu, međutim ništa još nije zvanično potvrđeno. Ono što je najzanimljivije je to da pojedine scene iz ovog video spota za pesmu “In corpore sano” imaju sličnosti sa čuvenom “Tajnom večerom”.

 

 

“Ovo je mnogo drugačije”, “Bolji su bili prethodni nastupi”, “Oduševljen sam, idemo do pobede”, bili su samo neki od komentara koji se mogu pronaći ispod ovog videa. Prema statističkim podacima Eurovizije na društvenim mrežama, Srbija bi se mogla naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenje, 12. maja u Torinu,  a veliko finale bit će održano 14. maja ove godine.