OVAJ SNIMAK JE ODGLEDALA CELA SRBIJA! Devojka se popela na haubu, a njen momak… Kad vidite šta su radili, PREKRSTIĆETE SE 10 PUTA(HAOS!)

0

Na društvenim mrežama možemo danas bukvalno naletiti na sve i svašta. Jednostavno ne može proći jedan dan da nas ne dočeka neka fotografija ili pak video klip koji će nas iznenaditi, na dobar ili na loš način.

Više ne možemo ni vjerovati na šta su neki pojedinci sve spremni da urade samo radi par klikova i lajkova, a to je danas postao trend, ne samo u svijetu, već i kod nas. U većim gradovima to se ipak češće dešava, jer je tamo ipak protok ljudi mnogo veći, pa se tamo bizarni događaji dešavaju daleko češće nego u manjim, ruralnijim, dijelovima.

Jučer je tako jedan video klip uznemirio, ali i zaintrigirao ogroman broj ljudi. Na ovakvu i slične teme pisali smo jako puno stvari u prošlosti, i svaki put smo dobijali odličan fidbek. Sigurni smo da ste mnogo puta do sada viđali automobile na nekim skrovitim mjestima i parkinzima, a da se u njima događaju neke – nestašne stvari. Nekada ih čak neko zna nehotično prekinuti, recimo policija, pa onda nastaju pravi problemi.

To se najčešće događa na periferijama gradova, u nekim šumarcima, pa i, kako smo rekli, parkinzima, ali imamo i one malo hrabrije koji se ipak usude raditi te stvari u strogom centru grada, iako je to prava rijetkost. Sinoć je tako u Beogradu viđen bio jedan automobil na kojem se nalazila jedna djevojka, udarena od nekog opijata, koja se u jednom momentu počela valjati po tom parkirakon automobilu.

Odmah je za njom istrčao i muškarac u pokušaj da je smiri, mada je ona uprkos svemu nastavila da pleše na haubi automobila. Očito je njoj bilo super, a pritome je nije ni najmanje zanimalo ko će je vidjeti.