Ovaj Majstor Je Sagradio Kuću O Kojoj Bruji Cijeli Svijet: Ništa Vam Neće Bit Jasno Kad Vidite Kako Izgleda

0

Mnogo puta na društvenim mrežama , ili općenito na internetu , imamo priliku vidjeti neke zaista neoične životne situacije , koe su se nekome dogodile i stvarne su.  U današnjem članku vam donosimo priču o graditelju Miguelu de Silvi , koji je nakon što je otišao u penziju poželio napraviti nešto po čemu će ostati prepoznatljiv.

 

Naime , kada je prvi put dobio ideju i iznio je , svi su ga gledali sa čuđenjem , i niko mu nije želio pružiti svoju pomoć , osim njegove porodice. Naime , on je dobio ideju da napravi naopaku kuću. Miguel se nije obazirao na negativne komentare i odlučio da učini ono što želi. Tako je počeo graditi svoje remek djelo , i nije imao pojma da će ubrzo nakon završetka , cijeli svijet brujati o njemu.

Turisti iz cijeloga svijeta dolaze da posjete ovu građevinu , te da se pored nje slikaju. U svakom slučaju Miguel je ponosan na sebe , na svoju neobičnu ideju , ali prije svega ponosan je na to što nie odustao od svog cilja , bez obzira na sve negativne komentare koji su se redali. Važno mu je da ima podršku porodice , zbog koje je ovo i sagradio. Pogledajte o čemu pričamo.