Ovaj čovjek tvrdi da je došao iz 2048. godine i donosi nam važne informacije: Ove godine će se desiti nešto još gore od ovog vašeg virusa – Kreacije Portal
Magazin Najnovije

Ovaj čovjek tvrdi da je došao iz 2048. godine i donosi nam važne informacije: Ove godine će se desiti nešto još gore od ovog vašeg virusa

Širom sviejta jedna od najzanimljivijih i onih stvari koji uvijek zagolicaju maštu svakog čovjeka jeste postojanje vanzemaljaca. Postoje razne verzije ovih priča, neke su lažne dok neke zbog nekih dokaza mogu se protumačiti i tačnim.


Tako je jedan Amerikanac otpužen za širenje panike i trovanje javnosti pogrešnim infor,acijama, a ono što on tvrdi je da je došao iz 2048. godine i njegova misija jeste da upozori čovječanstvo na skoru invaziju vanzemaljaca.
On se zove Bryant Johnson, a prošao je i ispitivanje poligrafa, koji nije signalizirao nijednu laž, a što je još zanimljivije on je policiji pokazao razne fotografije koje to dokazuju. Niko iz policije mu nije vjerovao te je zatvoren.


Prema njegovim navodima, vanzemaljci dolaze na našu planetu krajem godine gdje će izvršiti invaziju i sve nas pretvoriti u robove. Prema njegovom mišljenju oni nas posmtaraju godinama i na nas gledaju kao jedan zoološki vrt.

Ono što je on također istakao da je došao sa namjerom u prošlost kako bi upozorio čovječanstvo.

Da li mu vi vjerujete? Pišite nam u komentare

Oglasi – Advertisement