OVA žena je sakrila kameru u svojoj sobi i snimila majstora kako radi OVU GADOST! Od njegovog izgovora joj pozlilo(VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

OVA žena je sakrila kameru u svojoj sobi i snimila majstora kako radi OVU GADOST! Od njegovog izgovora joj pozlilo(VIDEO)

Vjerujemo da ste bezbroj puta do sada imali majstore u kući koji su došli da tu poprave nešto, da okreče stan ili bilo koji drugi razlog da je u pitanju.

To je jedna sasvim normalna stvari i vi svi ste svjesni toga da ukoliko dođe majstor da vi morate tražiti slobodan dan na poslu i gotovo cijeli taj dan ne planirati skoro ništa.

Ovo radite zbog toga jer vam je nezgodno da ostavite stranca u svojoj kući.

Najbolja opcija bi vam bila ukoliko je taj majstor vaš dobar prijatelj i onda slobodno ga možete ostaviti samog u vašem stanu.

Nažalost, bilo kako bilo u današnje vrijeme su majstori jako diskutabilni, a misli se na njihov posao. U većini slučajeva se dešava da majstori dolaze samo da zarade, a ne misle na kvalitet toga što su uradili, pa često to ne ispadne onako kako ste dogovorili i vi budete razočarani.

Međutim, kada majstori ostanu sami u kući onda su oni slobodni da rade sve što požele jer ih niko ne vidi.
Ali, u današnjem članku donosimo jedan jako zanimljiv video gdje je jedna žena pozvala majstora da dođe, ali je ih ostavila u stanu.

Ono što majstori, na svoju žalost nisu znali jeste da je ona imala po cijeloj kući instalirane kamere i video nadzor.

Ona je njih našla preko novinskog oglasa i kada su stavili cijenu od 29 dolara po satu to joj se na kraju učinilo jeftinim pa ih je pozvala i tražila od njih da joj okreče cijeli stan.
Međutim, oni su uspjeli da zarade dnevnicu od 700 dolara, a jedva da su sastavili dva sata posla.

Na svu sreću ona je pozvala drugog majstora koji je zajedno sa njom pregledao snimke i rekao joj je da su oni oko 80% vremena zabušavali, a ona ih je na kraju tužila i dobila povrat novca.

U nastavku vam donosimo video sa nadzorne kamere da vidite šta su to oni radili, pa sami procjenite.

Oglasi – Advertisement