Ova žena je ponovo ščepala mlađeg muškarca od sebe: Uslikana sa poznatim pjevačem, ali to nije najbizarniji detalj (FOTO)

0
27

Rijaliti zvijezde su iz nekoga razloga veoma popularne u čitavome svijetu, ali oni koji su rijaliti emisije podigli na sasvim drugi nivo su svakako članovi porodice Kardašijan.

Pa je tako jedna od sestara Kardašijan, Kortni, nedavno prekinula svoju vezu sa 15 godina mlađim Junesom Bendžimom, da bi nedugo zatim uslikana sa poznatim pjevačem Faijem Kadrom, koji je od nje mlađi samo 13 godina. Međutim, godine i nisu najintrigantniji dio priče.

Mada zvanično i nije potvrđena njena veza sa Kadrom, ali mnogima je, s obzirom na njenu prošlost, jasno da tu ima nečega. Posebno jer su već nekoliko puta zajedno uhvaćeni u kupovini po Beverli Hilsu, pa stoga i postoji sumnja da su njih dvoje ipak nešto malo više od samih prijatelja.

Faij Kadr, kojeg na pojedinim fotografijama možete vidjeti u društvu s poznatom pjevačicom Ritom Orom je inače veoma blizak sa porodicom Kardašijan- Džener jer je prije samo nekoliko mjeseci dovođen u vezu sa jednom od sestara, sa Kendal Džener, a pričalo se da je kod njih postojalo nešto više od samoga flerta i da je njihova veza bila zaista žestoka i strastvena.

Međutim, kada su sestre Kardašijan- Džener u pitanju, to možda i nije neko veliko čudo jer se i prije znalo dogoditi da sestre, sestrinski, podijele dečke, pa kada jednoj dodija da ga druga preuzme. A najšokantnija je vjerojatno bila situacija kada su Mamma Kris Džener i Kortni jedno vrijeme dijelile istoga momka Skota Disika.

Ono što je sigurno da još niti jedan muškarac nije pokvario odnose među sestrama, pa sumnjamo da je Kadr sposoban za takvo nešto.