Ova svadba je sve ostavila bez teksta: Pravilo je da mladoženja bira s kim će tu noć voditi ljubav, žena ne smije biti ljubomorna. “”Nisi muškarčina ako ne odradiš barem tri komada za jednu noć.””

0
705

Vjerojatno svako od vas je čuo ili je već i sam upražnjavao neke običaje koji su vezani uz svadbe ili vjenčanja. Postoje mnogi običaji vezani uz taj događaj i širom svijeta oni su drugačiji, zavisno od podneblja, ali neki od običaja se mogu u najmanju ruku nazvati čudnim, a neki su i poprilično bizarni, kao i ovaj o kojem pišemo u ovom tekstu. O čemu se radi?

Po ovom običaju, a nismo sigurni kojem dijelu svijeta to pripada, mladoženja je na dan svoga vjenčanja slobodan da svoju bračnu noć provede sa bilo kojom ženom sa kojom poželi, a koja se našla na vjenčanju i nije obavezan da svoju prv bračnu noć provede sa svojom ženom. Da vas malo smirimo, ovdje se ne radi o pravom seksu i vođenju ljubavi, već o simulaciji seksualnih odnosa, i to više spada u neki oblik zezanja za vrijeme samoga vjenčanja što zabavlja sve zvanice, a u svemu se ipak najbolje provodi mladoženja, pa tako to niko i ne vidi kao prevaru.

Neke faze ovoga običaja možete da vidite i na videu kojeg dijelimo sa vama, a neke situacije i izgledaju pomalo eksplicitne tako da baš nisu za svačije oči. Jedno je sigurno, na ovome svijetu baš ima svakakvih običaja, i baš svašta možemo da vidimo i da doživimo

Ne znamo kakvo vi imate mišljenje o svemu ovome, ali nekako smo sigurni da se muškarci u ovim našim krajevima ne bi baš dobro proveli od svojih tek vjenčanih supruga da se kojim slučajem ovako ponašaju na svome vjenčanju