Ova slika je razbijesnila cijelu Srbiju: Zaposlena u opštini radi ove stvari, dok je na šalteru čeka 100 stranaka (FOTO)

0

Vjerojatno baš svako od vas ima neka loša iskustva kada mora da ganja neke papire za različite stvari, a to samo po sebi donosi da morate pokucati na razna vrata, stati ispred raznih šaltera, gdje vas najčešće dočekuju neljubazni državni službenici i službenice koji se svakoga dana prvo posvađaju sa jastukom, a onda sa svima ostalima. Vjerujemo da ste često bili i sami žrtva bahatosti i nerada takvih službenika, kao i da ste nekada i prijavili iste zbog njihovog nerada ili nekompetentnosti.

 

Tako je i ova fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama podigla veliku prašinu i izazvala zaista ogromnu polemiku, kada su budžetski službenici u pitanju. Na fotografiji se vidi žena, za koju su mnogi dali komentar da baš uživa na svome poslu za koji je i dobro plaćena. Naime, na društvenim mrežama se tvrdi da se na fotografiji radi o službenici Opštine Valjevo koja rješava ukrštene riječi za vrijeme svoga radnog vremena, dok je ispred kancelarije čeka na desetine stranaka

Osoba koja je objavila ovu fotografiju tvrdi da se sve desilo u vrijeme radnoga vremena, dok je istu osobu ispred kancelarije čekalo skoro 100 stranaka, a uz fotografiju, autor iste je napisao i ovo:” Ovo je slikano danas u opštini. Gospođa rješava ukrštene riječi dok na šalteru pored nje čeka 100 ljudi. Pa bar je sklonite iza, kao što je ona sklonila svoje nožice iza privezanog kartona”.

Mada je bilo i onih koji su mišljenja da je žena možda bila na pauzi, pa je na taj način koristila svoje slobodno vrijeme, ipak je više onih koji su mišljenja da je ovo samo jedan od primjera bahatosti službenika koji primaju platu sa budžeta i da je konačno vrijeme da se takvim neradnicima stane u kraj.