OVA LJEPOTICA JE KEBINA VANBRAČNA KĆERKA: Nikada nije htio ni da je upozna, a ona mu poručila OVO (FOTO)

0

Poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba ima sina Igora koji se oženio popularnom Severinom i kćerku Natašu koju je dobio iz braka sa svojom suprugom. Keba ima još jednu kćerku koja je rođena iz njegove veze sa Ljiljanom Jevremović, a koje se zove Ina i koju Keba nikada nije ni želio upoznati, što je sa njegove strane vrlo ružno. U početku nije nikada želio priznati Inu kao svoje dijete, a Ljiljana je godinama pokušavala na sudu dokazati očinstvo, što je uspjelo tek prije nekoliko godina.

Tužila je i Kebu zbog neplaćene alimentacije, a iznos koji bi pjevač trebao platiti za sve ovo vrijeme, zajedno sa kamatama, je preko 100 hiljada eura. Tada se Keba žalio na sud zbog tako velikog iznosa, a koliko je poznato, svojoj kćeri nikada nije platio niti jedan jedini dinar. O svemu tome Ina, koja je odrasla kao prava ljepotica, za “Blic” kaže da je za njega prekasno kada je o njoj riječ i da čak i ako želi sada da ima neki odnos sa njom, ona to ne želi. A njena majka je rekla da su se njih dvije odlično slagale i bez Kebe i da je samo on pokazao da je on u stvari okrutan čovjek.

Njih dvije izbrisale su ga i života, a Ina od njega ne želi apsolutno ništa, ni prezime, ni novac, ni slavu. Kako kaže njena majka Ljiljana, Ina je hrabra i ponosna djevojka koja je izdržala tonu nepravde, ali svejedno nastavila je dalje.