Ova baka je zaludjela cijeli svijet: Ima 63 godine, a izgleda brutalno dobro: Njena tajna je posebna supa koju jede svaki dan (FOTO)

0

Njeno ime je Čen Mejfen i ona je tajvanska glumica, pjevačica i TV voditeljica, a u posljednje vrijeme je privukla veliku pažnju svjetskih medija, jer mnogima nije jasno kako Čen izgleda toliko dobro i da nikako ne stari, s obzirom da ima 63 godine, a po izgledu, kao da ima duplo manje godina. Naime, Čen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji i sve je oduševila sa svojim mladenačkim izgledom. Tajvanska voditeljica nosila je providnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala ‘ključne’ dijelove tijela, a cijena haljine iznosi 15 hiljada funti.

Haljina je pored toga otkrila i njen zategnuti stomak, pa su se mnogi njeni obožavatelji sa pravom zapitali koja je tajna njenog mladenačkog izgleda. Ova glumica je u posljednjih 30 godina veoma aktivna pred kamerama, a već duže vrijeme nosi titulu najzgodnije tetke na Tajvanu, a ona je otkrila da svoj izgled može da zahvali đumbiru kojeg stalno koristi kao i posebnoj supi koju pije za doručak, pa je otkrila i ove pojedinosti:

” Inače, u supu dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu, a ne mogu da idem u teretanu, pa sam sebi nabavila privatnoga trenera koji mi dolazi dva puta sedmično. Znam da bi trebalo da vježbam. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja uvijek moram da se prisiljavam na vježbanje” – priznala je ova zgodna baka koja ima 52 kilograma, a štikle nosi baš svaki dan, mada otkriva da je najsretnija kada može da na sebi nosi samo majicu i farmerke

Novinarima je otkrila i da nije u vezi te da je posljednjih pet godina sama, i da je imala veoma težak razvod od supruga sa kojim je bila u braku 10 godina, ali kako kaže, vjeru u brak i u pravu ljubav nije izgubila, a problem joj pravi to što muškarci vole mlađe žene,, pa joj je teško da nađe idealnog partnera.