Ova baka iz centra Beograda nasmijala veliki dio Srbije, a drugi traže njen linč: Zar je moguće da ovako nešto radi svome psu u vrijeme izolacije (VIDEO)

0
1213

Svi koji ozbiljno shvataju situaciju sa pandemijom korona virusa koji se širi pon svijetu, znaju da je prije nekoliko dana donesena i mjera zabrane kretanja sa ljude starije od 65 godina, kao i za mlađe od 18 . To su većinom penzioneri kojima je ova mjera teško pala, a ima ih dosta koji se i oglušuju od te mjere ne shvaćajući u koliki rizik dovode sebe, ali i mnoge druge ljude oko njih. Ne može se reći da ih ne razumijemo, ali svakako bi oni, u ovoj situaciji, kao najrizičnija kategorija, trebali da budu najsavjesniji i najodgovorniji.

Ipak, postoje i oni penzioneri koji se pridržavaju mjera, ali koji žive sami i imaju pri tome kućne ljubimce, koji moraju van, makar da obave nuždu. Zato ti ljudi imaju problem, na koji način da im ljubimci odrade svoje, ali da pri tome, oni kao stariji građani ne prekrše uvedene mjere. Tako je ova Beograđanka došla na originalnu ideju kako da prošeta svoga psa, a da pri tome ne krši mjere koje se tiču nje same. Sve je to snimio i jedan njen sugrađanin te objavio na društvenim mrežama, a njen postupak je za veoma kratko vrijeme izazvao čitav niz reakcija, kako pozitivnih, tako i negativnih

A video ove situacije pogledajte OVDJE

Ova žena je odlučila da svoga ljubimca zaveže na kožni nastavak na njegovim leđima te da ga sa prozora spusti na trotoar, a tako da on bude vani, a da ona ne izlazi iz kuće.. Pas se lijepo prošetao, a kada je obavio svoj posao, ova žena ga je lagano podigla nazad gore i vratila u stan. Međutim, mnogi zaštitnici prava životinje nisu vidjeli ovaj njen postupak sa puno simpatija, pa su se javno pobunili i kritikovali ovu gospođu da je loša osoba čim se na takav način ponaša prema svome ljubimcu, mada je bilo i onih koji su rekli da će da iskoriste njenu ideju i isto tako da izvode svoje ljubimce, posebno svi oni koji ne žive na visokim spratovima.