Otvorio je javni WC i doživio najveći šok ikada: Ovo nikako nije očekivao da će naći u toaletu (VIDEO)

0

Internet i društvene mreže su prepune fotografija i snimaka u kojima su pojedinci prikazani u nekim situacijama koje im baš i nisu na ponos i na kojima su se totalno ili barem djelimično izblamirali ili osramotili. To su većinom snimci sa nekih zabava ili veselja gdje je bilo poprilično alkohola, pa su se tako pod uticajem pića, mnogi pojedinci našli u nekim nezavidnim situacijama koje je neko snimio i na kraju i objavio na društvenim mrežama.

Dosta često čak i ti pojedinci koji su se bukvalno osramotili na pojedinim snimcima, sami objave određene snimke na društvenim mrežama, a sve iz želje da barem na taj način skrenu pažnju na sebe, pa makar i na taj način da barem na pet minuta postanu popularni i da se priča o njima, iako to nije ništa čime bi se trebali hvaliti. Dosta često mnogi od tih snimaka postanu i viralni te imaju milionske preglede jer su realni, nisu namješteni, a i najbolje pokazuju koliko se pojedinci mogu srozati, pasti na niske grane i napraviti budale od sebe

Tako je i ova urnebesna situacija koju dijelimo sa vama zabilježena kamerom, pojavila se na društvenim mrežama prije par dana i postala je pravi hit. Naime, Twitterom kruži kratki, smiješni snimak iznenađenja koje je jedan muškarac doživio. Na snimku može da se vidi više javnih, prenosnih WC-a, a jedan je bio vidno uzdignutiji od zemlje od drugih. Jedan muškarac je pokušao da spusti WC kako bi ušao u njega, ali na njegovo veliko iznenađenje toalet se naglo otvorio, a iz njega je ispala ženska osoba, očito pijana kao majka i sa pantalonama spuštenim do koljena.