OTKRIVENO ŠTA JE MARINA URADILA ZA JELENU PRIJE SAME SMRTI- Jeleninom prijatelju se razvezao jezik- VEOMA BITNI DETALJI (FOTO)

0

Svima je poznato da je nedavno sahranjena Marina Tucaković koja važi za najvećeg tekstopisca na našoj estradi ikada, i da ne postoji izvođač u Srbiji, a dosta njih i iz regije, a koji nešto znače na estradi, a da sa njima Marina nije surađivala. Jedna od njih je svakako i Jelena Karleuša koja već duže vrijeme priprema svoj album koji se zove ”Alfa”, te je iz toga razloga prekinula i svoju saradnju sa Zvezdama Granda.

Ovih je dana njen PR menadžer i prijatelj odgovarao na pitanja pratilaca Jelene Karleuše na društvenim mrežama, pa je tom prilikom otkrio neke nove detalje o Jeleninim pjesmama, ali i o njenom odlasku iz Granda.

” Da li je tačno da će se Jelena vratiti u drugom ili trećem krugu “Zvezda Granda” zbog njenih starih kandidata? – glasilo je jedno od pitanja.- Ne – kratko je odgovorio Zoran Birtašević. – Da li je jedan od tekstova sa “Alfe” djelo Marine Tucaković? – našlo se među pitanjima, a odgovor Karleušinog PR-a bio je potvrdan.  Marina je svojevremeno potvrdila da je za Jelenu uradila jednu pjesmu koja je posvećena Jeleninoj majci Divni, te je veoma moguće da je to bio jedan od Marininih posljednjih tekstova koje je uradila