OTKRIVENO KAKO SE JELENA PONAŠALA PREMA IZBAČENOJ TAKMIČARKI VANJI MJESECIMA RANIJE- Svi šokirani Jeleninim reakcijama

0

Skandal koji trese Zvezde Granda već nekoliko sedmica se nikako ne smiruje, a radi se o izbacivanju takmičarke Vanje Knežević. Ona je izbačena jer je šerala poruke svojih fanova u kojma su oni vrijeđali i prijetili Jeleni Karleuši koja je nakon toga insistirala na Vanjinom izbacivanju, a produkcija ju je podržala u tome

Ipak, na samome početku takmičenja Jelena se nije na takav način ponašala prema Vanji, pa je ona takmičarki prvoj emisiji u kojoj je pjevala na sceni, Jelena Karleuša već u prvoj pjesmi ”Reset” dala glas, prvo je glasala Ana Bekuta, a odmah za njom i Jelena. Dok je Vanja pjevala pjesmu ”Đurđevdan” Jelena je svo vrijeme pesnicom davala podršku Vanji, te je ustala sa svoga mjesta i zaigrala.

Zatim su došli na red komentari, a Jelena je Vanji rekla ovo: ”Vanja, bila si zaista odlična! Moja jedina zamjerka će biti, pored tvog neospornog talenta, vidjela si, dala sam ti odmah glas, ustala, igrala, sve što treba, fantastično, ali molim te sada da se manemo bijelih košulja i crnih sakoa, pa nisi apotekarka .Ajde sada da napravimo jedan iskorak ka tome da neko ovako dobro pjeva i ko je tako mlad ima i to na sceni, da ne bi postala dosadna.”

Ostatak teksta pročitajte