OTKRIVENA ISTINA: EVO kako JELENA TOMAŠEVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Šta je OVO (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

OTKRIVENA ISTINA: EVO kako JELENA TOMAŠEVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Šta je OVO (FOTO)

 

Vjerujemo da nema osobe u regiji koja ne zna ko je Jelena Tomašević i za neke njene hitove, a ono što je sigurno jeste da iza sebe posjeduje sjajnu karijeru, te da je ona jedna od najpoznatijih pjevačica ali ujedno i najljepših.
Ona se proslavila učešćem ne Beovizij sa čuvenom pjesmom “Jutro” ali učešćem na Eurosongu u Beogradu sa pjesmom “Oro”

Uvijek je privlačila pažnju sa svojim manirima i uvijek se pristojno ponašala i ona je jedna među rijetkima koja nije učesnica ili bila dio bilo kakvih skandala i tračeva.

Ona ima jedan jako skladan brak sa glumcem Ivanom Bosiljčićem i imaju jednu predvinu kćerkicu Ninu.

Pored toga, Jelena je poznata po tome da za razliku od svojih kolegica ne nosi tešku šminku ali je ipak uspjela da iznenadi sve svoje fanova na društvenim mrežama jednom objavom gdje nema ni truna šminke.

Ona je na svojim društvenim mrežama jako aktivna osoba , te sa svojim fanovima nerijetko dijeli fotografije iz svog doma i u ležernom stanju.

Naime, ovog puta se pjevačica uslikala u jednoj potpuno prirodnom izdanju, a onda je odlučila da taj prizor podijeli sa svojim fanovima,

Ona je na tu objavu samo napisala Srećan praznik dodavši da je nedjelja u pitanju i da je mir jedan od najneophodnijih stvari za blagostanje.

Ispod njene objave redali su se samo pozitivni komentari od kojih izdvajamo nekoliko a to je da je ona jedna predivna dama i da bi ona trebala da bude uzor svim mladim djevojkama i tako dalje.

 

U nastavku vam donosimo tu fotografiju i sami procjenite kako vam ona izgleda.

Oglasi – Advertisement