OTKRIVEN TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA: Prva žena Daša nasledila MRKINE PARE, a evo šta je ostalo Ani Bekuti! BEKUTA PLAČE KO GODINA…(FOTO)

0

Prošlo je godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića, koji je bio počasni predsednik SPS i nekadšnji ministar za infreastrukturu i saobraćaj, navršava se u nedelju 27. novembra. Kako smo saznali penzija pokojnog Milutina političara ali sva njegova imovina među kojom su i stan u Krunskoj ulici na Vračaru i automobil marke “mercedes” pripali su njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić. Naime, iako se u medijima mesecima spekulisalo o njegovom testamentu, ta se rasprava na kraju nije ni dogodila.

“Glavna zabuna nastala je jer se Mrkonjić nikada zakonski nije razveo od supruge Daše, iako više od 10 godina nisu živeli zajedno, što nisu krili, a političar se javno zabavljao i živeo u vanbračnoj zajednici s pevačicom Anom Bekutom. Svi su se pitali kako je rešeno pitanje Mrkinog nasledstva i kada će biti održana ostavinska rasprava. Međutim, ostavinske rasprave nije ni bilo, jer je sve po zakonu pripalo njegovoj supruzi Daši, kao jedinom zakonitom nasledniku, jer ona i Mrka nisu imali dece…” Ostatak pričajte ovde.