OTKRIVEN TESTAMENT DŽEJA RAMADANOVSKOG: Evo šta ima od imovine, kome ostavlja nasljedstvo?

0

Pjevač Džej Ramadovski , je oduvijek važio za boema , i to je opštepoznata stvar s kojom smo kraja i legendu uvijek povezivali , ali smo sada dobili potvrdu , da je ovaj čovjek zaista to bio u pravom smislu te riječi.

 

Naime , njegov dugogodišnji prijatelj , Acko Nezirović je otkrio da je Džejev testament najbolji pokazatelj boemskog života , kojeg je pjevač vodio. Naime , Džej je sve što je imao od imovine razdijelio , jedino što mu je ostalo je stan na Dorćolu u kojem je pjevač i preminuo.

Pjevač kojeg su bukvalno svi voljeli , i koji za novac nije mario , bio je čistog srca , i baš zbpog toga je uvijek bio i ostat će naš miljenik , čega je svjestan i njegov prijatelj Acko dok se prisjeća kako se Džej ponašao u društvi „običnih ljudi“.

 

„Daj Bože da je ostalo nasljedstvo da ostane njegovoj djeci koja su divna i za primjer , ali ne vjerujem da je imao nešto. Sve e dijelio . Džeju su pare bile papir kao i svaki drugi. Kada odemo u kafanu , nikada nije dao da se plati , sve e on plaćao , a sve su to bili veliki cehovi.Na jednoj svadbi u Puli , u tri sata ujutro sam ga zvao da idemo , on nije htio , kada sam došao u dva sata popdne do recepcije , on igra kolo sa kuharima , konobarima i ljudima koji rade u hotelu , i kiti ih novčanicama. Eto takav je bio.“ Prisjeća se Acko.