OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Strahinja nova žrtva krvavog rata klanova, svedočio na KOBNOM SUĐENJU – Kreacije Portal
Najnovije Novo

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Strahinja nova žrtva krvavog rata klanova, svedočio na KOBNOM SUĐENJU

Stahinja Stojanović koji je ubijen u eksploziji podmetnute bombe u nedjelju na Novom Beogradu, ima pozamašnu kriminalnu prošlost, više puta je osuđivan i često se pojavljivao u crnoj hronici. Ipak, ono što mu je najvjerovatnije došlo glave jeste povezanost sa najsmrtonosnijim procesom u čitavoj historiji sprskog pravosuđa, odnosno suđenjem članovima Šarićevog klana za ubistvo Nikole Bojovića. Naime, Stojanović je svjedočio tom slučaju, ali je njegova uloga u Šarićevoj krimi organizaciji bila daleko veća, mada se njegovo ime nije našlo na optužnici.

On je zapravo treća osoba koja je dovedena u vezu sa slučajem likvidacije. “Trenutno postoji nekoliko mogućih motiva za likvidaciju Stojanovića. Prvi je umješanost u narko poslove jer je u toku “veliko čišćenje” u tom miljeu. Drugi motiv koji ima više vjerovatnoće jeste osveta. Sukob između te dvije crnogorske porodice, postao je krvna osveta, a na meti se trenutno nalaze svi muškarci sa suprotne strane, ne diraju se žene niti djeca do 18 godina. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement