• Jelena i Nikola imaju fantastičan odnos i već duže vrijeme su u kontaktu. Toga su svjesni i Jelenini bliski prijatelji, pa čak i Duško. Međutim, svakoga iritira buka koja dolazi iz njegove kuće usred noći. Duško je zbog toga reagovao, ali Jelena, kako otkriva naš izvor, radije ne priča o ovim stvarima.

Pjevačica Jelena Karleuša i sada je u centru pažnje nakon što je nedavno prijavila policiji u kojoj je njenog supruga Duška Tošića optužila za nasilništvo. Kako kaže sama Jelena, te večeri kada se dogodio navodni upad, bila je u društvu prijatelja, košarkaša Nikole Jovanovića.

Prema pouzdanom izvoru koji je razgovarao za Republiku, pjevačica i košarkaš su u dugogodišnjoj vezi i često se posjećuju. Ovo nedavno otkriće da su zajedno u kući Duška je jako razbjesnilo.

Jelena i Nikola razvili su snažnu vezu i već su duže vrijeme u kontaktu. Toga su svjesni i Jelenini bliski prijatelji, pa i sam Duško. No, svima smeta kad u kući kasno navečer vlada buka. Zbog toga je reagirao Duško, iako Jelena o tim temama ne želi govoriti. Ovu informaciju s nama je podijelio pouzdan izvor. Valja napomenuti da se Jelena Karleuša oglasila na popularnoj društvenoj mreži Instagram baš na dan napete situacije u vili.

Kako bih se pozabavio nedavnim previranjima oko moje bračne situacije, ljubazno tražim da svi poštuju potrebu moje porodice za privatnošću u ovom izazovnom vremenu. Suzdržat ću se od bilo kakvih komentara o ovoj stvari i ispričavam se zbog javnog objavljivanja. Preusmjerimo sada fokus i ostanimo optimistični da će se stvari popraviti. Veliko hvala svima – rekao je pjevač.

  • Prilikom naše nedavne posjete Dedinju, Portal Republika odlučio je istražiti Karleušin komšiluk i otkriti događaje koji su se odvijali nakon napete situacije. Imali smo priliku razgovarati sa susjedom koja nam je dala uvid u pjevačevo ponašanje i detalje o tome što se događalo u stanu.

    Moja je komsinica vrlo cijenjena u našoj zajednici i ja sam prema njoj zaštitnički nastrojen. Uvijek je bila vesela pojava, pa je zbunjujuće svjedočiti njezinim povremenim promjenama raspoloženja. Međutim, s obzirom na okolnosti s kojima se suočava, to je razumljivo. Često čujem živahne zvukove koji dopiru iz njezine kuće, uključujući glazbu i općenito pozitivan ambijent.

Rado provodi vrijeme sa svojim kćerima i bavi se razigranim aktivnostima kad god ima slobodnog vremena. Imao sam ih priliku upoznati tijekom svojih šetnji, a susjed je ove detalje ljubazno podijelio s našom novinskom kućom.

Preporučujemo