OTKRILO SE ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA- Jelena je u tri navrata ostavljala Novaka- EVO RAZLOGA ZAŠTO GA JE OSTAVLJALA I KO IM JE POMOGAO DA OSTANU ZAJEDNO (FOTO)

0

Poznato je svima da je najbolji teniser svijeta Novak Đoković je preživio pravu dramu nakon što je otišao u Australiju na prvi Grend slem u ovoj godini . Cijela agonija je trajala 11 dana a epilog je takav da je deportovan iz Australije, te je dobio i zabranu ulaska u Australiju u trajanju od tri godine.

Nakon što se vratio u Srbiju, na aerodromu u Beogradu su ga dočekali fanovi, kao i brat Đorđe, a mnogi su se pitali zašto Jelena nije tu. Prema pisanju nekih medija u Srbiji, navodno je Jelena do sada u tri navrata imala namjeru da napusti Novaka, a to je potvrdio i izvor blizak ovome paru

Jelena, navodno nikada nije imala namjeru da Novaka zauvijek napusti, ali imala je velikih problema u periodima kada bi se Novak povlaćio u sebe, a posebno je bilo teško kada je imao operaciju lakta i kada je razmišljao i da napusti tenis. Jelena je pored djece, kuće, obaveza u fondaciji kao i pritisaka javnosti je pokušavala da pomogne svome mužu, a Dijana je osjetila šta se dešava te je pomogla Jeleni sa riječima kako je žena ta koja je stub porodice i da je ona ta koja treba da održi porodicu na okupu.