OTKRILA NAJVEĆU TAJNU ESTRADE! Progovorila doktorica estetske medicine: Evo šta su kod plastičara odradile Karleuša, Ceca i rijaliti zvezde – OD CENA BOLI GLAVA!

0

Svaki dan imamo priliku da vidimo kako se brojne javne ličnosti operišu, one se trude da izgledaju savršeno, a mnoge ne znaju za granice, pretjeraju u tome i u javnosti izazovu kontra efeat, da ih ljudi vređaju na osnovu izgleda, umestu da ih hvale.

Nikome ne možemo da sudimo ako se odluči da na sebi popravi nešto što mu se nikako ne dopada, a svi mislimo da su one radile previše na sebi, radile su malo sa puno materijala, rekla je doktorica Marija Ristanović. Također, on kaže da su sve one, Jelena, Ceca, Ana radile po nekoliko zahvata, prvobitno nos, koji nije nikako skup, posle podizanje kapka i obrve ukoso, kaže da je to sada glavni trend. Usne i jagodine, to su uglavnom stvari koja svaka žena sa estrade radi, a sada neka više a neka manje. Osim toga postoje i one koje dodatno popune bore koje se nalaze oko očiju ili na čelu, ali sve to morate pratiti i nadograđivati, voditi računa o tome. Operacije koje ne prelaze preko 2.500 evra.