Otkaz Jovani Joksimović: Obratila se tokom gostovanja Jeleni Karleuši na primitivan i gnusan način (video)

0

Sada se vraćamo nedavnoj prošlosti i govorimo o jednom gostujućem nastupu Jelene Karleuše na TV Prva u juarnjem programu, gdje je emisiju vodila Jovana Joksimović. Jeleni se Jovana obratila na način koji se nije dopao mnogim pratiocima koji su gledali ovo jutranje izdanje što se poslije moglo primjetiti na socijalnim mrežama.

Naime Jovvana je došla do jednog zaključka gdje je navedeno da žene imaju u svom životu jedan moment kad treba da shvate da daju slavu svojoj jačo polovini a to je izjavila nakon Jeleninog ulaska u studio. Komentari su nakonn ove izjave pljuštali d temjere da su neki rekli  da bi Jovana trebala dobiti otkaz radi ovog, neki su komemntirali da je Jovana ovu rečenicu rekla iz osobnog iskustva zato što je poznato da je udata za muzičku zvijezdu Željka Joksimovića.

https://www.youtube.com/watch?v=9TgYnZRGnEg&feature=emb_logo

Neki su pisali da je Jovana bila primitivna, glupa te da su njeni komentari totalno neprimjereni i nazadni. Ako misli da je slabija i da treba kreklnut pred muškarcem, to je sigurno njen problem, ona ne bi trebala da nameće takva razmišljanja Jeleni Karleuši i drugim ženama.