OTKAD INSTAGRAM SLUŽI ZA OTKAZE? Oglasila se Jovana Joksimović i poručila: Neko će za to ODGOVARATI! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

OTKAD INSTAGRAM SLUŽI ZA OTKAZE? Oglasila se Jovana Joksimović i poručila: Neko će za to ODGOVARATI! (FOTO)

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević danas su službeno prekinuli saradnju sa Prvom televizijom, a emisiju “Jutro” gledatelji sutra neće moći pratiti. Ovom prilikom voditeljica je na svom Instagram profilu objavila da kad neko dobije otkaz putem Instagrama, mora si postaviti jedno pitanje. A “upozorenje ispred Instagrama”? Zašto nije stiglo? “Kolegama, profesiji, prijateljima, kada neko dobije otkaz putem Instagrama (zašto ne putem Tik Toka?), a putem posta koji ne sadrži nikakve tačne činjenice mora da si postaviti potpuno logično pitanje, što sad?

Prvo, Srđan Predojević i ja danas zaista dugo nismo znali jesmo li zaposleni na Prvoj TV, jer nismo dobili nikakvu obavijest o prestanku radnog odnosa, ni pismeno ni usmeno, osim ako se “obavijest” uključuje činjenicu da je u ponedjeljak ujutro osiguranje bilo fizički onemogućilo Srđanu da uđe u zgradu Prve TV i odradi svoj posao. Tek nakon Instagrama dobio je odluku o otkazu, a ja izgleda kao “upozorenje prije otkaza”!? A “upozorenje prije Instagrama”? Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement