Otišla sa momkom u Disneyland! Mislila da će ju zaprositi ali kada joj je rekao da se okrene onda se iznenadila…

0
19
Otišla sa momkom u Disneyland! Mislila da će ju zaprositi ali kada joj je rekao da se okrene onda se iznenadila...
Otišla sa momkom u Disneyland! Mislila da će ju zaprositi ali kada joj je rekao da se okrene onda se iznenadila...

Momak po imenu Clifton je imao jaku odluku i bio je spreman da zaprosi svoju djevojku sa kojom je bio već dugo godina. Tako je za nju spremio nešto magično od čega će takvu prosidbu uvjek pamtiti i spominjati ju svima.

Clifton je znao da to mora biti nešto posebno jer je znao da njegova djevojka zaslužuje nešto lijepo zbog toga što je ona mnogo uradila za njega. Zaista su sretan par a nikada nisu tražili puno jedno od drugog i bili su zadovoljni malim stvarima u životu, tražili su samo sreću i ljubav.

Znao je da je njegova djevojka već dugo godina vjerni obožavatelj likova iz Disneya i sama pomisao na Disneyland bi ju usrećila a kamoli odlazak tamo. Ipak je htio da to ne bude toliko očigledno jer ipak iznenađenja su divna stvar.

Isplanirao je sa njom jedan dan u Disneylandu ali je pozvao cijelu njenu porodicu i njihove bliske prijatelje što ona nije znala. Mislila je da je to jedan običan odlazak s u Disneyland jer već prije posjetili to mjesto nekoliko puta.

Nije ni slutila da on ima skriveni plan jer je toga dana tražio njenu ruku od njenih roditelja. Tako je rekla svoj odgovor i pristala da se uda za njega.

U tom trenutku je nazvala svoje roditelje kako bi im javila da će se udati ali oni su promatrali kako se stvari odvijaju cijelo vrijeme. Tek prava reakcija je bila kada joj je rekao da se okrene a kada se okrenula onda je vidjela svoje roditelje.

Zbog toga je pala na pod od cijele sreće a svoje suze nije mogla da sakrije. Vidi se da je ovo primjer jedne iskrene ljubavi a sve je to snimano kamerom. Pogledajte video kako je to sve izgledalo a svako bi poželio nešto ovako za sebe.

Pogledajte pa recite svoje mišljenje: