OTAC OVAKO NEŠTO DA DOŽIVI: Šta je od ćerki Saša Matić dočekao na svoj rođendan, svi porodični prijatelji sa nevericom prepričavaju! (FOTO)

0

Na našoj estradnoj sceni dva popularna pjevača su Saša Matić i Dejan Matić, koji su endavno proslavili svoj 44-ti rođendan, a Sašu je nakon proslave kod kuće dočekalo još jedno iznenađenje.

Odmah nakon koncerta, on se uputio u svoj porodični dom gdje su ga sačekale njegove kćerke i supruga Anđelija. One su bile budne i čekale su ga te su mu odmah s vrata čestitale rođendan i odvele ga u sobu gdje je oduvao svjećice sa torte. Naravno Sale je taj dan dobio jako mnogo čestitki od kolega i prijatelja te se prijatno iznenadio, a naveo je da bitno da postoji razlog za slavlje i da je sve puno ljepše kada pored sebe imate porodicu i prijatelje.

Saša u septembru mjesecu ide u Ameriku na turneju,  a odmah nakon toga u Zagrebačkoj areni u oktobru mjesecu ima zakazn koncert čije su karte skoro pa rasprodate. planirao je i turneju po Australiji, tako da će Saletovo ljeto biti radno.