Osvanuo skandalozni snimak bosanskoga glumca koji voli da proziva Srbe: Pijan ko majka i gol do pasa ludovao u kafani- Ne zna za sebe (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Osvanuo skandalozni snimak bosanskoga glumca koji voli da proziva Srbe: Pijan ko majka i gol do pasa ludovao u kafani- Ne zna za sebe (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih glumaca današnjice Emir Hadžihafizbegović, koji je nekoliko veoma značajnih filmova u svojoj karijeri napravio upravo i u Srbiji, poznat je po nekim svojim radikalnim desničarskim stavovima, kao i da je naklonjen bošnjačkoj desničarskoj stranci SDA, čiji je i član, i poznate su neke njegove zaista radikalne izjave koje su vezane za Srbe i srpski narod, a koje su vezane za ratne sukobe koji su se desili u Bosni i Hercegovini devedesetih godina prošloga vijeka.

Mada se dosta često u javnosti ovaj glumac zna predstavljati kao veliki vjernik i još veći Bošnjak, izgleda da to baš i nije sve tako, te da je u njegovom predstavljanju ipak sve više gluma i čisti interes, a mnogo manje prava vjera i pravi politički stav, kao i kod većine onih koji se danas bave politikom. Tako je ovih dana na društvenim mrežama se pojavio jedan snimak, sa jedne zabave na kojoj je bio i ovaj poznati glumac, na kojem se vidi da je Hadžihafizbegović u vidno alkoholiziranom stanju, te kako luduje u nekoj kafani.

Glumac na snimku igra do pasa gol, a na snimku se jasno vidi kako konzumira i alkohol, a s obzirom da se on u javnosti predstavlja kao veliki Bošnjak i vjernik, to nikako ne ide uz to što on tvrdi da jeste. U jednom trenutku se ovaj glumac popeo i na stolicu da bi malo igrao, a pred sami kraj snimka se vidi kako pijan kao majka ljubi muzičara

Njegovo ponašanje je povrijedilo mnoge ljude, pa se na jednome od sajtova pojavila ova ista snimka, a u komentaru snimke je pisalo: “Neka vam je nazdravlje, Bošnjaci! Čovjek pije, a vi ste davno opijeni opijumom od kojeg se nikad otrijezniti nećete!”.

Oglasi – Advertisement