Osvanule nove slike Melanie Trump, žena ne liči na sebe, šta joj se desilo: Potpuno se promenila otkako više nije prva dama…(FOTO)

0

Ono što moramo da kažemo jeste da se ova žena, koja je bila prva dama i koje je bila konstatno u medijima, od Aprila meseca se nije pojavila u javnosti, sve do prošle sedmice. “Nasmejana, vidno raspoložena, skroz drugačija, ne liči na sebe od kako više nije prva dama”, bili su komentari ljudi ispod slike koju ćete imati priliku da vidite u nastavku teksta.

U Americi, tačnije na Floridi je održana dva takozvana gala dešavanja na kojima su 4. i 5. novembra uslikani upravo oni, kako vidite na slici ispod ovog teksta. Kada bolje pogledamo, nju je osećaj za dobar stil i skupu odeću nije napustio, nastavila je da živi na visokoj nozi. Sliku koju možete da vidite u tekstu je nastala na prvoj gala večeri, mnogi kažu da joj je ovaj crni kombinezon savršeno istakao struk, da li se slažete s nama? Za drugu večeru je odabrala nešto drugačiju kombinaciju, nešto što nije isticalo struk, pogledajte kako je izgledala u istom crnom.