“Ostavila je mene i dete zato što je BOLESTAN: Ja sam ostao, a onda…” – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

“Ostavila je mene i dete zato što je BOLESTAN: Ja sam ostao, a onda…”

Ovaj čovjek je više nego očit dokaz da su djeci očevi veoma potrebni i da mogu preuzeti ulogu majke i oca kada to zatreba, iako je u društvu uvijek zastupljena teza da su majke najbliže sa djecom i najvažnije za njih. Naravno, one jesu vrlo važne i trebalo bi da postoji posebna veza između majke i djeteta, jer ga je ipak ona nosila u svojoj utrobi, ali se čini da ne mora baš uvijek biti tako. Naime, do sada smo puno puta imali prilike čuti kako su majke napustile svoju djecu i ostavile ih očevima ili u domu za djecu bez roditeljskog staranja.

Evgeny Anisimov (33) ispričao je kako je njegova, sada već bivša supruga, predlagala njemu istu stvar, da ostave dijete u sirotištu, zato što se ona nije mogla pomiriti sa činjenicom da je dobila dijete koje ima Down sindrom. Evgeny je kazao kako on nikada svoje dijete ne bi ostavio, nakon čega je ona jednostavno otišla. Evgeny kaže da razumije sve njene strahove i paniku koja je odvela daleko od njih, ali on kaže kako uživa uz svojeg sinčinća. Educirao se maksimalno danima, mjeseca, konstatno istraživao ovaj sindrom sve dok nije saznao potrebne informacije.

Naime, on kaže da je sretan sa svojim sinom, da uživaju zajedno, smiju se zajedno, ali isto tako ne bi mogao zamisliti svoj život  bez svog sina. On je pronašao sve podatke od djeci sa Downovim sindromom te kako su u Europi oni prilično dobro zbrinuti, obzirom da mogu i raditi i prilično normalno funkcionisati. Evgeny je rekao kako je odlučio podijeliti javno ovu sliku ne bi li motivisao i druge da ne odustaju od svojega djeteta i budu mu podrška u svemu.

Oglasi – Advertisement