OSRAMOTILA ŽIVOJINOVIĆE, BRENA PROPALA U ZEMLJU OD STIDA: NJENA NOVA SNAJKA JE SA SELA, BERE I PRODAJE KUPINE: BLAM GODINE! (FOTO)

0

Za jednu od najvećih estradnih zvijezda na ovim našim prostorima, lepu Brenu se zna da je ona na profesionalnom nivou napravila sve što je bilo moguće, i da će teško neko, u bližoj budućnosti da se i približi onome što je ona napravila. Ona se ostvarila i kao majka, ima dva sina, Viktora i Stefana, a tu je i posinak Filip, sin njenog muža Slobodana iz prvog braka, koji joj je podario i unuka

Brena je, kako se već zna već dugo u braku sa Slobodanom Živojinovićem, nekada velikim svjetskim tenisačem, a  sa njim ima dva sina. I dok je Stefan krenuo majčinim, pjevačkim putem, Viktor se još traži, a bio je poznat i da je često mijenjao djevojke.

Ali posljednjih godinu dana i više Viktor se očito zaljubio i u vezi je sa djevojkom koja se zove Sandra Miljković, za koju se saznalo da je rodom iz jednoga malog sela iz centralne Srbije. Ona već neko vrijeme radi i živi u Beogradu, ali kada god može ode do svojih na selo da im pomogne oko poslova koji su vezani uz seoski život. Za sebe kaže da je majstor u pravljenju džema, te da joj je najbolji onaj od kupina kojeg je prodavala još dok je išla u srdnju školu i tako sebi zarađivala džeparac.

 

 

 

 

.

 

Ads